Bra ventilation leder till bättre hälsa 

Alla förtjänar att andas frisk luft oavsett var man befinner sig. Det ska inte spela någon roll om man så befinner sig på stranden och andas havsluft eller om man sitter inomhus på ett kontor där man delar arbetsplats med ett dussin andra anställda i samma lokal. När luften står stilla och inte cirkulerar ordentligt är det svårt att få någonting gjort. Men tack vare oss och våra experter på ventilation kan vi hjälpa dig till en drägligare vardag, bättre luft och i förlängningen en förbättrad hälsa.  

Vi kan rengöra ditt ventilationssystem från grunden, besiktiga och kartlägga eventuella fel och åtgärda dem samt installera nya ventiler och takfläktar så att du en gång för alla kan bli kvitt den dåliga luften. 

Kunden i fokus 

Vi vänder oss till allt från dig som privatkund till företagare, offentlig sektor eller föreningsrepresentant. Oavsett varifrån du kontaktar oss så tar vi emot dig med öppna armar. Här oss möter du experter på ventilation. Vår personal vet vad som krävs för att det ska cirkulera ren luft genom ditt ventilationssystem och har lång erfarenhet på området. 

Huvudvärken och tröttheten som lätt kan uppstå av sitta i ett rum där luften står stilla kan lätt gå från irritationsmoment till hälsorisk. Men efter att vi kontrollerat din ventilation och rengjort, åtgärdat eller installerat ett nytt system kan du säga adjö till allt vad dålig luft innebär.  

Individanpassade lösningar för dig 

På brännbollsplanen i skolan sade man ofta att “luften är fri”. Vi kan inte hålla med mer. Därför erbjuder vi anpassade lösningar för ventilation som passar just i din bostad, lokal eller byggnad. Varje hus har en egen historia och olika grundförutsättningar för att ventilationen ska fungera. Tack vare våra tjänster slipper du förlita dig på att tvingas hålla dina fönster öppna för att få in luft i rummet.  

Tveka inte att kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig med ditt ventilationssystem. Du kan när som helst vända dig till oss för konsultation eller en offert som innehåller ett kostnadsförslag om du önskar att ta del av våra praktiska tjänster.