Våra tjänster

Vi tar gärna hand om totalentreprenad när det gäller luftbehandling och ventilation. Vi hjälper både bostadsbolag och privatpersoner med allt inom VVS. Inga uppdrag är för stora eller för små. Vi gör allt från att rensa en fläkt till att byta ut hela ventilationssystem. Många anlitar oss för OVK, obligatorisk ventilationskontroll. Vi har stor kompetens inom detta, så vi dokumenterar de fel som konstateras och kan också åtgärda dem.

Vi rengör kanaler och utför service

Vi kan också ta på oss att regelbundet komma och kontrollera fläktar och se till att de hålls rena. Vi kontrollerar frånluftsfläktar och inspekterar så att allt fungerar som det ska. Ibland behöver man byta filter eller rengöra kanaler, men det kan också hända att det är en bra investering att byta ett gammalt och dåligt fläktsystem. Vi är mycket lyhörda för våra kunders önskemål, och vi kan presentera olika lämpliga alternativ.

Att se över fläktsystemet

Ofta blir en inspektion aktuell när ett hus ska köpas eller säljas, och det viktigaste är ju att luften är ren inomhus. Hälsomässigt är det nödvändigt att det inte cirkulerar damm eller bakterier i anläggningen. Ibland hittar man både döda möss och damm när man gör rent.

Vi gör alla sorters service och underhåll, till exempel att konvertera självdrag till mekaniskt frånluftssystem. Vi är mycket serviceinriktade och ställer upp på våra kunders önskemål. I bostadsrättsföreningar kan vi avtala om regelbunden översyn av ventilationen. Ska man göra större utbyggnader eller renoveringar, tar vi gärna på oss totalansvaret för fläktsystemet. Kontakta oss för en bra offert.