Om oss

Vi utför alla sorters VVS-uppdrag i Stockholmstrakten och vill gärna att du kontaktar oss när du har något du vill ha hjälp med. Bland våra kunder finns både privata villaägare och stora fastighetsbolag, så vi jobbar med allt från små jobb till stora entreprenaduppdrag. Vi är rutinerade, effektiva och omsorgsfulla och lyssnar alltid på kundens önskemål. Därför är det många som kommer tillbaka till oss när de har fler projekt på gång. Vi har många nöjda kunder och vill gärna att du ska vara en av dem.

Reparation eller nyinstallation

Vi tar alla uppdrag seriöst, hur små de än är. Du kanske vill ha hjälp med att laga en trasig fläkt eller att vi rensar kanaler och byter filter. Vi kan även erbjuda regelbunden service. Då kommer vi och ser över anläggningen med jämna mellanrum. Vi installerar nya fläktar och installerar nya ventilationssystem när hus renoveras men även vid nybyggen och utbyggnader. Du kan med förtroende anlita oss för vi är ett stabilt och pålitligt företag som gör vårt bästa för alla våra kunder. Vi jobbar med bra material på ett kostnadseffektivt sätt med omsorg om miljön.

Kompetens för OVK

Vi utför också obligatorisk ventilationskontroll OVK, så vi har en bred kompetens inom området. Vi blir ofta anlitade för felsökning och utredningar. Det är viktigt att man kan andas ren luft inomhus. En död fågel eller liknande i ventilationssystemet kan förorena luften som strömmar genom anläggningen. Vi rensar upp så du får fräsch luft utan bakterier och virus. För oss står kunden i centrum.